tiistai 10. huhtikuuta 2018

Vaniljainen jogurttipannacotta




           Tehtiin pitkästä aikaa vaniljaista jogurttipannacottaa. Se on niin samettisen sileää ja hurmaavan herkullista tuoreiden marjojen kanssa. Helppo ja nopea jälkiruoka myös tehdä. Ainoa huonopuoli on vaan se, että joutuu odottamaan sen aikaa, kun ne jäähtyy ja hyytyy jääkaapissa. Odottavan aika kuitenkin palkitaan aina viimein.. ♥




Vaniljainen jogurttipannacotta 

(4 annosta)




2 liivatelehteä 
2 dl kuohukermaa 
vajaa 0,5 dl sokeria 
1 tl vaniljasokeria 
1 prk (200 g) vaniljajogurttia

Pinnalle: 
tuoreita marjoja 
kaurakeksejä muruna





- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi.
- Kiehauta kattilassa kerma ja sokerit.
- Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon kuivaksi puristetut liivatelehdet.
- Jäähdytä hetki (noin 5 minuuttia kylmävesialtaassa).
- Lisää joukkoon vaniljajogurtti varovasti sekoittaen.
- Annostele tarjoiluastioihin ja jäähdytä kylmässä n. 2 tuntia.
- Asettele tuoreita marjoja ja keksimuruja hyytyneiden panna cottien päälle koristeeksi.

Vaniljainen jogurttipannacotta

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.