Tehtiin pitkästä aikaa vaniljaista jogurttipannacottaa. Se on niin samettisen sileää ja hurmaavan herkullista tuoreiden marjojen kanssa. Helppo ja nopea jälkiruoka myös tehdä. Ainoa huonopuoli on vaan se, että joutuu odottamaan sen aikaa, kun ne jäähtyy ja hyytyy jääkaapissa. Odottavan aika kuitenkin palkitaan aina viimein.. ♥
Vaniljainen jogurttipannacotta
(4 annosta)
2 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
vajaa 0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 prk (200 g) vaniljajogurttia
Pinnalle:
tuoreita marjoja
kaurakeksejä muruna
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi.
- Kiehauta kattilassa kerma ja sokerit.
- Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon kuivaksi puristetut
liivatelehdet.
- Jäähdytä hetki (noin 5 minuuttia kylmävesialtaassa).
- Lisää joukkoon vaniljajogurtti varovasti sekoittaen.
- Annostele tarjoiluastioihin ja jäähdytä kylmässä n. 2 tuntia.
- Asettele tuoreita marjoja ja keksimuruja hyytyneiden panna cottien päälle
koristeeksi.
Vaniljainen jogurttipannacotta |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.