maanantai 23. toukokuuta 2016

Uunirahka

rahka uunissa, karppi rahka, paras uunirahka
Uunirahka

 Tänään oli kokeiltava viimein tätä uunirahkaa. Rahka on yksi lempiaineksista jo alunperinkin joten mietin ettei tämä kokeilu voi ihan vikaan mennä. Eikä se mennytkään, meillä tykättiin. Tein uunirahkan ennen töihin lähtöä ja laitoin sen vähän jäähdyttyään jääkaappiin odottamaan kotiinpaluuta ja iltaa. Illalla sitten muussasin haarukalla muutaman tuoreen mansikan ja laitoin niihin hieman sokeria sekaan. Sen kanssa tuo uunirahka oli erittäin herkullista. Teen aivan varmasti pian uudelleenkin.
 Mukavaa viikon alkua kaikille! :)





Uunirahka



1 prk (250 g) maitorahkaa 
0,5 dl mannasuurimoita 
2 dl kevytkermaa 
3 kananmunaa 
( 0,5 dl sokeria ) 
1 tl vaniljasokeria 
1 rkl sitruunamehua 



rahka uunissa, karppi rahka, paras uunirahka
Uunirahkan tekovaiheita

- Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
- Sotke kaikki aineet sekaisin kulhossa.
- Laita seos voideltuun uunivuokaan. 
- Paista 30 minuuttia uunin keskitasolla.

rahka uunissa, karppi rahka, paras uunirahka
Uunirahkaa ja mansikoita

* Tarjoa uunirahka kylmänä marjojen, hillon tai hedelmäsoseen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.