maanantai 19. maaliskuuta 2018

Helppo jogurttinen mansikkaherkku


          Maaliskuu jo puolessa välissä ja kesään on vielä aikaa. Mansikka-aika on kaukana, mutta kaupasta saa jo ulkolaista mansikkaa. En voinut vastustaa kiusaausta ja olla ostamatta. Eihän ne todellakaan samalta maistu, kun mitä kotimaiset, mutta toi ne mukanaan pienen palan kesää tähän lumiseen ja räntäsateiseen aikaan. 
           Hyvän jälkiruuan tai välipalan ei tarvitse välttämättä olla monimutkaisia tehdä. Eikä niihin tarvita monia aineksiakaan. Välillä vähemmän on enemmän.. ♥






Helppo jogurttinen mansikkaherkku
 

(2 annosta)



 


1 dl mansikoita
1 dl mansikka-, tai vadelmahilloa
n. 2 dl vaniljajogurttia
kermavaahtoa


 

Työvaiheita

- Soseuta mansikat haarukalla. 
- Sekoita joukkoon vadelma- tai mansikkahilloa. 
- Lusikoi seos juomalasin tai jälkiruokamaljan pohjalle. 
- Kaada päälle varovaisesti lasin reunaa pitkin vaniljajogurttia.
- Pursota päälle kermavaahtoa spray-pullosta tai vatkaa kermavaahto tuoreesta kermasta.
- Koristele jälkiruoka-annokset halkaistulla mansikalla. 

Helppo jogurttinen mansikkaherkku


* Tarjoile jälkiruoka viileänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.