torstai 9. kesäkuuta 2016

Rieskarullat

 
täytetyt rieskarullat, parhaat rieskarullat, juhlatarjottavaa, helpot rieskarullat, Fazerin rullarieska
Rieskarullat


  Nämähän olin jo meinannut unohtaa kokonaan, rieskarullat. Sitten näin kaupassa Fazerin rullarieska paketin ja muistin heti nämä herkut. Kelpaavat hyvin välipalaksi, iltapalaksi, lounaaksi.. tai itse asiassa näitähän voi syödä milloin vaan. Juhliin hyvää ja helppoa tarjottavaa pienemmiksi paloiteltuna. Retkelle tai evääksi voi ottaa mukaan pitempinä versioina. Jos esimerkiksi juhlissa haluaa tarjota pienempinä paloina rieskarullia kannattaa rullat täyttää ja kääriä kelmuun. Kelmutetut rullat saa vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan ja sitten ne voi leikata pienempii paloihin. Näin rieskat ehtii vähän kostua ja on helpompi leikata paloiksi. Samoin maut ehtii sopivasti tasaantua.
  Täytteitä voi kukin vaihdella omien mieltymysten mukaan ja aina varmasti löytyy se oma suosikki. Meillä tykätään tehdä tällaisia vähän rapeampia rullia.. :)





Rieskarullat   (n. 42 pientä palaa tai 7 isoa rullaa)




1 pussi Fazer rullarieskoja (pussissa on 7 kpl rieskoja)
noin 2 rasiaa valkosipuli-yrttituorejuustoa
1 pussi frisee salaattia
1 pkt saunapalvikinkkua
noin 14 siivua juustoa
1 kurkku
1/2 paprikaa

1 pieni punasipuli



 


täytetyt rieskarullat, parhaat rieskarullat, juhlatarjottavaa, helpot rieskarullat, Fazerin rullarieska
Rieskarullien tekoa

- Voitele rieskat reunoja myöden paksusti tuorejuustolla. 
- Asettele toiseen päähän täytteitä makusi mukaan. 
- Rullaa tiukaksi rullaksi ja toista sama kaikille rieskoille. 
- Anna rullien vetäytyä jääkaapissa muutama tunti, jos mahdollista
- Leikkaa rullat halutessasi pienemmiksi annospaloiksi. Yhdestä rullasta tulee noin 6-8 annospalaa. Riippuen tietysti siitä miten paksuja paloja leikkaa.



täytetyt rieskarullat, parhaat rieskarullat, juhlatarjottavaa, helpot rieskarullat, Fazerin rullarieska
Rieskarullat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.