keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Rahkavaahtoa ja mansikkaa

helppo jälkiruoka
Rahkavaahtoa ja mansikkaa

   Helppo ja nopea jälkiruoka valmistaa. Rahkaa, kermaa vaahtona sekä mansikkaa joko pakasteesta tai sitten tuoreena survottuna.




Rahkavaahto   (3-4 hengelle)



2 dl vispikermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa  
1 rkl sokeria
1,5 tl vanilliinisokeria

mansikoita ja sokeria

 


- Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sokerit sekä maitorahka varovasti lusikalla nostellen ettei kuohkeus kärsisi.
- Survo n. 8 mansikkaa haarukalla soseeksi ja mausta maun mukaan sokerilla ja /tai vanilliinisokerilla (noin 1-2 tl).
- Laita annosmaljoihin pohjalle rahkavaahtoa ja sitten mansikkasurvosta.
- Päällimmäiseksi vielä rahkavaahtoa ja koristeita halutessa.
- Laita annokset jääkaappiin kylmenemään vähintään 30 minuutin ajaksi jotta maut tasaantuu.

helppo jälkiruoka
Helppo jälkiruoka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.