Rahkavaahtoa ja mansikkaa |
Helppo ja nopea jälkiruoka valmistaa. Rahkaa, kermaa vaahtona sekä mansikkaa joko pakasteesta tai sitten tuoreena survottuna.
Rahkavaahto (3-4 hengelle)
2 dl vispikermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 rkl sokeria
1,5 tl vanilliinisokeria
mansikoita ja sokeria
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sokerit sekä maitorahka varovasti lusikalla nostellen ettei kuohkeus kärsisi.
- Survo n. 8 mansikkaa haarukalla soseeksi ja mausta maun mukaan sokerilla ja /tai vanilliinisokerilla (noin 1-2 tl).
- Laita annosmaljoihin pohjalle rahkavaahtoa ja sitten mansikkasurvosta.
- Päällimmäiseksi vielä rahkavaahtoa ja koristeita halutessa.
- Laita annokset jääkaappiin kylmenemään vähintään 30 minuutin ajaksi jotta maut tasaantuu.
Helppo jälkiruoka |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.