Mustikkakeitto |
Perusohjeella mentiin joka on iskostunut mielen sopukoihin ja mitäpäs sitä vanhaa hyvää ohjetta uuteen vaihtamaankaan. Helppo tehdä, sopivan maistuvaista ja on juuri sellaista sopivan paksuhkoa lillettiä.. :)
Mustikkakeitto
(4 hengelle)
7 dl vettä
4 dl mustikoita
½ dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
Mustikkakeiton tekoa |
- Mittaa kattilaan vesi, mustikat ja sokeri. Keitä noin 10 minuuttia ja nosta kattila liedeltä.
- Sekoita perunajauhot 1 dl vettä.
- Lisää suurus liemeen yhtäjaksoisesti kaataen ja samalla puuhaarukalla sekoittaen.
- Kiehauta keitto ja laita se jäähtymään kulhoon. (Voit halutessasi siivilöidä myös mustikat pois.)
- Ripottele pinnalle vähän sokeria.
* Mustikkakeitto maistuu myös puurojen, viilin, jogurttien tai vaikkapa rahkan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.