torstai 13. huhtikuuta 2017

Paprika-kaurarieska



            Tein pitkästä aikaa ja vaihtelun vuoksi paprika-kaurarieskaa. Tätä on tullut tehtyä aikoinaan useinkin, mutta nyt pienen tauon jälkeen se ihastutti taas omalla erilaisuudellaan. Sen verran jäin koukkuun, että onhan se nyt muistettava ostaa paprikaa myös seuraavalla kauppakäynnillä. Rieska ei ulkonäöllisesti näytä kovin hääviltä, mutta kaiken korvaa ehdottomasti se maku.. ♥





Paprika-kaurarieska 

(uunipellillinen)




4 dl kaurahiutaleita
2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
0,5 tl ruokasoodaa
4 dl piimää (käytin rasvatonta)
0,5 dl rypsiöljyä 
1 paprika pieninä kuutioina
(1 dl juustoraastetta halutessa)




Työvaiheita

- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Pese ja sillpua paprika pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään. 
- Lisää piimä, öljy ja paprikakuutiot ja sekoita taikina lusikalla tasaiseksi. 
- Levitä taikina leivinpaperille uunipellille ja tasoita.
- Paista uunin keskitasolla n. 20 min kauniin väriseksi. Leikkaa (pizzaleikkurilla) paloiksi. 

Paprika-kaurarieska

- Nauti rieska kuumana voin ja / tai juuston kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.