torstai 12. huhtikuuta 2018

Kanatortillat




            Mehevät kanatortillat houkutteli, kun näin Hesburgerin mainoksen mokomista. Ajattelimpa sitten näppäränä naisena kauppareissulla ostaa ainekset ja kokeilla niitä kotona. Täytyy sanoa, että eipä tullut ihan hutilyönti. Ne oli aivan superhyviä. Täytteitä ja mausteita voi tietysti jokainen vaihdella ja kokeilla  itse, mutta tänne nyt kirjasin oman version miten ne tein. Mausteet vaan osui niin nappiin, että taidan tällä ohjeella tehdä uudelleenkin. Meillä kun ei oikein tulisesta tykätä niin tälläinen miedompi, mutta maukas versio passasi oikein hyvin.. ♥





Kanatortillat

(6 annosta) 




n. 600 g broilerin fileesuikaleita 
1 rkl öljyä paistamiseen
1 tl jauhelihamaustetta
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl valkosipulijauhetta
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1/4 tl currya
1/4 tl suolaa
reilu 1 dl majoneesia
6 isoa vehnätortillaa
1 kerä jääsalaattia
1/2 punaista paprikaa kuutioina
1 pieni punasipuli ohuina renkaina
2 tomaattia ohuina lohkoina
pala tuoretta kurkkua kuutioina



- Paista broilerin suikaleita paistinpannulla öljyssä.
- Lisää kaikki mausteet ja paista vielä hetki, että mausteiden aromit herää.
- Kaada paistetut ja maustetut suikaleet isoon kulhoon ja anna jäähtyä sen aikaa, kun valmistelet kasvikset.
- Pese ja kuutioi, viipaloi, lohko kasvikset ja revi käsin salaatti pienemmäksi. 
- Lisää majoneesi broilerisuikaleiden sekaan ja sekoita kunnolla. 
- Lämmitä tortillat yksi kerrallaan esim. paistinpannulla 15 sekuntia kummaltakin puolelta.
- Jaa pohjille kasviksia ja broileria oman maun mukaan.
- Käännä ensin alalaita ja sitten sivut täytteiden päälle taskuksi. Voit kiinnittää taskun hammastikulla kiinni siksi aikaa, että kiedot ne folioon. (Muista ottaa tikut pois ennen kuin kiristät folion kiinni!) Folion päälle kannattaa kietaista vielä vaikka paperinen lautasliina niin syöminen on siistimpää.

Kanatortillat


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.