torstai 5. huhtikuuta 2018

Spagetti ja jauhelihakastike



           Näin pääsiäisen jälkeen on kiva palata normaaliin päivä-, ja ruokajärjestykseen. Toiveruokana ensimmäisenä oli tietysti kaikille maistuva spagetti ja jauhelihakastike. Tällä kertaa Grana Padano juustolastujen kanssa tarjoiltuna. Nopea ja helppo ruoka joka valmistuu vajaassa puolessa tunnissa. Siinä ajassa, kun spagetti valmistuu, valmistuu myös kastike. Perusarkiruokaa, mutta silti yksi parhaista. ♥.





Spagetti ja jauhelihakastike

(n. 4 hengelle)





400 g jauhelihaa
1 sipuli

1 lihaliemikuutio
1/2 tl jauhelihamaustetta
1/2 tl paprikajauhetta

1/4 tl currya
hieman mustapippuria myllystä
4 dl ruokakermaa

1-2 rkl ketsuppia 



Työvaiheita

- Hienonna sipuli ja lisää se jauhelihan kanssa pannulle ja ruskista.
- Lisää lihaliemikuutio sekä kaikki mausteet ja sekoittele niin, että lihaliemikuutio sulaa ja kaikki mausteet levittyy tasaisesti.
- Lisää kerma ja ketsuppi.
- Kiehuta kastiketta niin kauan, että se sakenee sopivan paksuksi. 


Spagetti ja jauhelihakastike



* Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.