Täytetyt minipasteijat |
Helpoissa herkuissa pysytään edelleen. :D Tähän aikaan vuodesta nuo torttutaikinat ja lehtitaikinat on niin edullisia, että niistä tulee kehiteltyä aina jotain. Niin suolaista kuin makeaakin on niistä helppoa ja nopeaa tehdä. Tällä kertaa oli vuorossa pieni suolapala, eli täytetyt minipasteijat. Täytteitähän voi vaihdella oman maun ja tilanteiden mukaan. :)
Täytetyt minipasteijat (16 kappaletta)
2 torttutaikinalevyä (tai lehtitaikina)
maksapasteijaa
maustekurkkua
juustoa
voiteluun 1 kananmuna
- Nosta lehtitaikinalevyt sulamaan leivinpaperoidulle pellille.
- Paina sulaneista taikinalevyistä halkaisijaltaan noin 3,5 sentin kiekkoja, esim. snapsilasilla.
- Kokoa jäännöspalat yhteen ja kauli niistä levy ja painele loput kiekot.
- Voitele ne kananmunalla.
- Paista taikinakiekot uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia. Ne kohoavat korkeiksi torneiksi.
- Halkaise kohonneet lehtitaikinatornit puoliksi.
- Täytä valitsemallasi täytteellä hieman ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.