sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Mannapuuroa ja mansikkaa





        Pettämätön yhdistelmä, mannapuuro ja mansikka. Niin hyvää, että tätä voisi lusikoida vaikka kahdesti päivässä. Mansikkakeitto tai kiisseli sopii myös hyvin, mutta ehdottomasti parhaan makuyhdistelmän saa tuoreista mansikoista tehdyn soseen kanssa. Parit mansikat kulhoon ja ripaus sokeria päälle. Sitten haarukalla muussiksi ja puuron päälle. Tai toinen hyvä, perinteinen versio on tietysti voisilmä. Molempi parempi sanoisin..
         Leppoisaa sunnuntaita kaikille! :)






Mannapuuro  

(4 hengelle)




1 rkl voita
1 l maitoa
1 1/4 dl mannasuurimoita
3/4 tl suolaa



Mannapuuron tekoa

- Laita nokare kattilaan voita ja sulata se. (Tämä estää, ainakin vähän, puuroa palamasta pohjaan.)
- Laita maito kattilaan ja kiehauta se hämmentäen.
- Lisää mannasuurimot maitoon vispilällä vatkaten ja anna kiehahtaa uudelleen. 
- Anna kypsyä hiljalleen kiehuen noin 5-10 minuuttia.  

Mannapuuro

* Tarjoile mannapuuro maidon, voisilmän, marjakeiton tai kiisselin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.