Tortillapizza |
Laiskan tekijän pizzat valmistuu nopeasti ja helposti tortillapohjille. Ja jos pohjiakaan ei viitsi alkaa paistamaan itse niin kaupastahan niitä saa valmiina eurolla tai parilla. On myös rutkasti kevyempi vaihtoehto tavalliseen pizzapohjaan verrattuna. Vaikka eihän nämä ihan vertoja vedä kunnon pizzapohjalle niin silti meillä on tykätty tästä rapeasta versiosta. Ja mukavaa on myös se, että jokainen voi itse täyttää pizzan sellaisilla täytteillä, kun itse haluaa. Samalla voi myös hyödyntää jääkaapista kaikki jämäpalat ja pussukat, kastikkeen loput tms. :)
Tortillapizzat
tortillapohjia
tomaattikastiketta, ketsuppia tai tuorejuustoa
juustoraastetta
kinkkusuikaleita
salamisuikaleita
sinihomejuustoa
tomaattia
paprikaa
pizzamaustetta tai oreganoa
Tortillapizzojen tekoa |
- Aseta uuni kuumenemaan 200 asteseen.
- Laita uunipellille leivinpaperi jonka päälle leikkaa foliosta sopivan kokoiset alustat tortillapohjille. Käytettäessä foliota pohjista tulee rapeampia ja jämäkämpiä kuin pelkän leivinpaperin päällä paistettaessa. Samat foliot käy useammankin pizzan paistamiseen.
- Sipaise talouspaperilla oliiviöljyä folioon kevyesti ja aseta niille tortillapohjat.
- Levitä pohjille ensin tomaattikastiketta, ketsuppia tai tuorejuustoa reunoja myöten.
- Ripottele seuraavaksi juustoraastetta ja sen päälle täytteitä oman maun mukaan.
- Lisää pizzamaustetta tai oreganoa. Voit lisätä juustoraastetta vielä pinnalle halutessasi.
- Paista pizzoja uunissa noin 8-10 minuuttia kunnes juusto on sulanut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.