lauantai 31. maaliskuuta 2018

Helppo pasha


            Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman pashaa. Näin olen kuullut joidenkin sanovan. Itselleni pasha ei ole niin "pakollinen", mutta onhan se silti niin hyvää. 
          Perinteistä pashaa täytyisi valuttaa harsomuotissa yön yli, mutta koska meillä eletään hetkessä niin tehdään tällä kertaa tällaista heti syötävää versiota. Helppo ja nopea tehdä, vartissa valmista. Tosin se maistuu aina paremmalta, kun se saa seisahtaa jääkaapissa hetken ennen tarjoilemista.. ♥




Helppo pasha

(4 annosta)



 


2 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) maustettua maitorahkaa, sitruuna
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
noin 1 dl kuivattuja pehmeitä aprikooseja (sukaatteja, rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä)
noin 0,5 dl mantelirouhetta

 



Työvaiheita

- Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi.
- Kääntele varovaisesti maustettu rahka vaahdon sekaan.
- Paloittele kuivatut hedelmät pieniksi paloiksi ja lisää mantelirouheen kanssa kermavaahto-rahkaseokseen, sekoita.
- Koristele pasha-annokset esimerkiksi mantelirouheella ja sitruunamelissan lehdillä.


Nopea pasha


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.