Pannarileivokset |
Pannarileivokset
(noin 10-12 kappaletta)
8 rkl maitoa
3 kananmunaa
8 rkl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
1/2 tl vaniljasokeria
2 rkl sulatettua voita tai margariinia
(sulata voita vähän reilummin niin saat sillä voideltua myös vuoat)
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Laita blenderiin kaikki ainekset paitsi voi ja sekoita n. 30 sekuntia ettei taikinaan jää yhtään paakkua. (Tai siivilöi jauhot joukkoon ja vispaa kunnolla sekaisin)
- Lisää sitten sulatettu voi vähän kerrallaan ja sekoita lopuksi kunnolla.
- Voitele muffinssivuoat hyvin ja täytä niistä 2/3 osaa taikinalla.
- Paista uunissa n. 20-25 min. niin kauan kun ovat kauniin ruskeat.
* Taikina kohoaa uunissa paljon, mutta laskeutuu sitten jäähtyessään jättäen leivoksiin "kupin". Itse käytin silikonisia muffinssivuokia, mutta muffinssipelti kävisi hyvin myös.
* Täytteenä voi käyttää niin makeaa kuin suolaistakin. Suolaisessa versiossa kannattaa jättää taikinasta vaniljasokeri pois.
1/4 tl suolaa
1/2 tl vaniljasokeria
2 rkl sulatettua voita tai margariinia
(sulata voita vähän reilummin niin saat sillä voideltua myös vuoat)
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Laita blenderiin kaikki ainekset paitsi voi ja sekoita n. 30 sekuntia ettei taikinaan jää yhtään paakkua. (Tai siivilöi jauhot joukkoon ja vispaa kunnolla sekaisin)
- Lisää sitten sulatettu voi vähän kerrallaan ja sekoita lopuksi kunnolla.
- Voitele muffinssivuoat hyvin ja täytä niistä 2/3 osaa taikinalla.
- Paista uunissa n. 20-25 min. niin kauan kun ovat kauniin ruskeat.
* Taikina kohoaa uunissa paljon, mutta laskeutuu sitten jäähtyessään jättäen leivoksiin "kupin". Itse käytin silikonisia muffinssivuokia, mutta muffinssipelti kävisi hyvin myös.
* Täytteenä voi käyttää niin makeaa kuin suolaistakin. Suolaisessa versiossa kannattaa jättää taikinasta vaniljasokeri pois.
Pannarileivoksia |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.