sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Sitruunarahka

paras rahka, rahkajälkiruoka


       Raikkaan pehmeää, makean vivahteikasta, samettisen sileää ja niin hyvää.
Tarvitseeko muuta tästä sanoa? Ehkä vielä sen verran, että tämä on jälkiruoka joka on helppo ja nopea tehdä. Maistuu sekä omalle porukalle, että vieraillekin. Sopii niin arkeen kuin juhlaankin.. :) 





Sitruunarahka
(4 hengelle)




2 dl vispikermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 sitruuna (mehu ja kuori raastettuna)
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria


paras rahkajälkiruoka, jälkiruoka, sitruunainen rahka
Työvaiheita

- Pese sitruuna hyvin. (Sitrushedelmien pinnalla käytetään kasvinsuojeluaineita homehtumisen estämiseksi. Jos haluaa välttää niiden saantia, hedelmät kannattaa pestä ennen kuorimista ja kädet kuorimisen jälkeen.)
- Vatkaa kerma vaahdoksi. 
- Sekoita kerman joukkoon maitorahka sekä muut aineet.


* Voit tarjota sitruunarahkan kanssa mansikoita, vadelmia, mustikoita tai hedelmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.