Helppo mustikkarahka |
Helppo mustikkarahka jälkiruokana. Mukavan kevyt versio ilman kermaa.
Tässä maistuu lupaus tulevasta ja viileän kesäaamun raikkaus.. :)
Helppo mustikkarahka
(2-3 hengelle)
1 prk (250 g) maitorahkaa
0,5 dl maitoa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1-2 dl pakastemustikoita
Mustikkarahkan tekoa |
- Notkista maitorahka maidon avulla notkeaksi kulhossa lusikalla sekoittamalla.
- Lisää sokeri ja vaniljasokeri, sekoita.
- Lisää viimeisenä mustikat ja sekoita vain varovasti nostellen ettei mustikat rikkoudu ja värjää annoksia. Näin syödessä saa sitten nauttia joka lusikallisella hienoista väreistä mustikkaraitoineen.
- Annostele rahka annoskulhoihin, koristele halutessasi mustikoilla ja siirrä kylmään hetkeksi ennen tarjoamista.
Mustikkarahkaa |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.