Perunarieskat |
Kiirepäivinä on hyvä aina kaivaa pakastimesta sinne hamstrattuja ruokia. Tänään sieltä kaivoin jauhelihapihvejä ja tein niiden kylkeen perunamuussia. Ja kuten aina niin muussia jäi yli tarpeen joten iltapalalla meillä onkin taas perunarieskoja.
Hyvää ja maistuvaa helpolla. :)
Juustoiset perunarieskat
(12 kappaletta)
noin 4 dl valmista perunamuusia
noin 3 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
noin 1 dl juustoraastetta
1/4 tl suolaa
ripaus paprikajauhetta
Rieskojen tekovaiheita |
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita hyvin.
- Laita lusikalla uunipellille leivinpaperin päälle taikinakasoja.
- Ripottele kasojen päälle vehnäjauhoja ja taputtele ohuemmiksi ja pyöreiksi rieskoiksi.
- Paista uunissa keskitasolla noin 20-25 minuuttia kunnes pinta on hieman ruskistunut.
- Jäähdytä hetki liinan alla ennen tarjoilua.
Uunituoreita juustoisia perunarieskoja |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.