maanantai 18. huhtikuuta 2016

Nakkistroganoff

helppo nakkistroganoff, nopea nakkistroganoff, paras nakkistroganoff, maailman paras nakkistroganoff, nakkikastike, maailman paras nakkikastike, helppo nakkikastike, nopea nakkikastikeNakkistroganoff, helppo nakkistroganoff, nopea nakkistroganoff, paras nakkistroganoff
Nakkistroganoff


 Viikko alkoi meillä nakkistroganoffilla. Helppo arkiohje jolla onnistuu ja se on myös mukavan nopea tehdä. Ohjeita nakkistroganoffin tekoonhan on monia ja on tietysti hyvä, että valinnanvaraa löytyy. Tällä luotto-ohjeella meillä on tehty tätä useimmiten ja kyllä se maistuu aina vaan niin hyvältä. Varsinkin silloin, kun edellisestä kerrasta on aikaa jo mennyt reilusti.
 Mukavaa viikon aloitusta kaikille! :)  





Nakkistroganoff
(4 hengelle)




3 rkl vehnäjauhoja
2 rkl ketsuppia
1 lihaliemikuutio
muutama maustepippuri
pari laakerinlehteä
1 sipuli
4 dl vettä
300 - 400 g nakkeja
0,5 dl kermaa
1 maustekurkku kuutioina
 




Nakkistroganoff, helppo nakkistroganoff, nopea nakkistroganoff, paras nakkistroganoff
Kastikkeen tekovaiheita

- Mittaa vehnäjauhot, ketsuppi, lihaliemikuutio, mausteet, kuorittu ja pieneksi siputtu sipuli sekä vesi kattilaan. 
- Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 10 minuuttia. 
- Lisää kastikkeeseen pilkotut nakit (halutessa nakit voi ensin ruskistaa pannulla) ja kerma. 
- Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja hauduta vielä noin 15-20 minuuttia. 
- Ripottele maustekurkkukuutiot pinnalle juuri ennen tarjoamista. 
- Tarjoa perunamuusin kanssa. 

helppo nakkistroganoff, nopea nakkistroganoff, paras nakkistroganoff, maailman paras nakkistroganoff, nakkikastike, maailman paras nakkikastike, helppo nakkikastike, nopea nakkikastikeNakkistroganoff, helppo nakkistroganoff, nopea nakkistroganoff, paras nakkistroganoff
Nakkistroganoff ja perunamuusi

 * Maustepippurit ja laakerinlehdet kannattaa ottaa kastikkeesta pois ennen tarjolle laittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.